EN | | BM

Kuarza Tiruan : Michelangelo Calacatta

Sebelumnya 31 / 56 Seterusnya

Kuarza Tiruan : Michelangelo Calacatta Kuarza Tiruan Batu / Jubin / Papak Tiruan Carta Pilihan Warna Corak  1. Tahan Lasak: Lantai jubin quartz mempunyai kekerasan yang tinggi, tahan lasak dan sukar haus atau rosak, oleh itu mempunyai jangka hayat penggunaan yang lebih lama.
  2. Ketahanan terhadap kotoran yang baik: Permukaan lantai jubin quartz licin dan tidak mudah menyerap kotoran, pembersihan juga lebih mudah, dapat mempertahankan kecantikan dan kebersihan.
  3. Ketahanan terhadap air yang baik: Bahan lantai jubin quartz mempunyai keupayaan ketahanan air yang sangat baik, tidak akan disusupi oleh air, oleh itu sangat sesuai digunakan di kawasan yang lembap seperti bilik mandi atau dapur.
  4. Tekstur yang baik: Butiran quartz semulajadi lantai jubin quartz mempunyai corak yang jelas, pelbagai warna, dapat membentuk tekstur dan kesan hiasan yang unik, mempunyai nilai estetika yang tinggi.
  5. Prestasi ketahanan terhadap kuman yang kuat: Permukaan lantai jubin quartz licin, mudah dibersihkan, pada masa yang sama, bahan lantai jubin quartz mempunyai sifat ketahanan terhadap kuman dan kulat, dapat menghalang pembiakan bakteria secara berkesan, menjadikan ruang dalaman lebih sihat dan bersih.
  6. Perlindungan alam sekitar dan kesihatan: Lantai jubin quartz diperbuat daripada butiran quartz semulajadi dan resin, tidak mengandungi bahan berbahaya, tidak akan mengeluarkan sebarang campuran organik yang mudah terbang, tidak berbahaya kepada kesihatan manusia.

Tukar ke versi mobile
Langgan Risalah